U18: Reading for stærke

Paul McGuinness og hans unge tropper på u18-holdet måtte i dag indkassere et nederlag på 1-0 i Reading.

I går tabte Uniteds u21-hold 1-0 ude mod Wolves. I dag var turen så kommet til u18-holdet, der ude tabte med samme cifre til Reading.

Hjemmeholdet havde vundet deres seneste syv kampe, og lå lige efter United i stillingen. Det blev der ændret på i dagens kamp, og United er nu nede som tre’er i elite-puljen, med 23 point for 13 kampe. Fulham fører puljen, med Reading som to’er.

Netop Fulham er Uniteds sidste modstander i puljespillet. Førerholdet tager i mod United i London på tirsdag, i en kamp United formentlig skal hente point i, for at være sikre på at nå slutspillet på u18-niveau.

United vandt første opgør mod Fulham tilbage i marts med 3-1, så der er håb for de unge røde talenter, for at kunne gentage sejren, og spille sig tættere på slutspillet.

Blandet forestilling af United

United startede dagens opgør bedst, og via en fantastisk aflevering fra belgiske Andreas Pereira, var James Wilson alene igennem med keeperen. Men den ellers så træfsikre angriber brændte friløberen. Reading havde derefter en række gode muligheder, som en særdeles velspillende Jonny Sutherland tog sig sikkert af i målet.

I anden halvleg kom United aldrig for alvor i gang med det fine spil, som ellers kendetegner holdet. Vejret skiftede fra fint solskin, til masser af regn, og det passede tilsyneladende ikke United så godt.

Hjemmeholdet fik scoret efter et hjørnespark, hvor United-forsvaret så meget passivt til, mens Sutherland intet kunne stille op med afslutningen fra det lille felt. United pressede hårdt på i sidste del af anden halvleg, uden for alvor at kunne true hjemmeholdet.

Tredjepladsen som United pt indehaver, giver akkurat adgang til semifinalerne. Men Everton kan komme fra baghjul, da de har nogle kampe i hånden. United skal derfor formentlig til Fulham tirsdag, og have mindst et enkelt point, for at gøre det svært for Everton.

Bænken:
Kieran O’Hara, James Weir, Louis Rowley, Jack Rudge, Jack Barmby.

Udskiftninger:
75′ James Weir ind, James Wilson ud.
87′ Jack Barmby ind, Nicholas Ioannou ud.

Målscorere:
65′ 1-0 Dominic Hyam.

Wenger: van Persie er som en skruk kvinde