Agent: Ved ikke om Falcao bliver

Det er usikkert, om Radamel Falcao er i United efter sommerferien. Sådan lyder det fra hans agent, Jorge Mendes.

Uvisheden om Radamel Falcaos fremtid tog et nøk opad, da Louis van Gaal havde droppet angriberen i søndagens nederlag til Southampton. 

Nu tager colombianerens agent, Jorge Mendes, bladet fra munden. Og det er langt fra positive toner, der kommer fra portugiseren, som bl.a. også repræsenterer David de Gea og Cristiano Ronaldo. 

– Jeg ved ikke, om han bliver (i United, red.). Det er en fantastisk spiller, og jeg tror, det er meget svært for Manchester Uniteds fans, siger Mendes til Sky Italia. 

28-årige Falcao er tilknyttet United på en etårig lejeaftale. Indtil videre har der dog været langt mellem snapsene for den tidligere FC Porto-spiller, der har døjet med flere skader. 

Mendes er dog sikker på, at der vil være rift om hans klient, hvis han ikke bliver på Old Trafford. 

– De (…) har en absolut fantastisk spiller, en af verdens bedste, som uden tvivl ville spille 90 minutter i en hvilken som helst anden klub, siger Mendes og fortsætter. 

– Sandheden er, at i øjeblikket ved vi ikke, hvad der kommer til at ske. Det vi ved, er, at han kommer til at spille i en af verdens bedste klubber i næste sæson. 

Det menes at ville koste United omkring 43,7 mio. pund at gøre aftalen med Falcao permanent. 

Forrige artikel

Medie: United byder på Bilbao-forsvarer

Næste artikel

U18: Sikker sejr i Youth Cuppen

ANNONCE