U19: United udraderede Valencia

Valencia havde ikke meget at komme med, da United løb dem over ende og vandt hele 4-0. Se højdepunkter fra kampen i bunden af artiklen.

United fik en god start på dette års UEFA Youth League, da holdet i sidste runde fik en overtidssejr med hjem fra udekampen mod Young Boys. Tirsdag gjaldt det så sæsonens første hjemmekamp for U19-holdet, som er sammensat af spillere fra U18 og de yngste fra U23-holdet. Denne gang gik det kun endnu bedre, og Valencia blev sendt hjem til Spanien med en lussing på hele 4-0.

Nicky Butts mandskab sad generelt på kampen over de fleste af de 90 minutter, og Valencias sporadiske chancer var hovedsageligt skud udefra og enkelte tilfældige muligheder, for de fik ikke mange muligheder for at spille sig igennem til åbne chancer.

United-holdet, anført af Angel Gomes, var nemlig i et helt andet tempo, og især i anden halvleg blev spanierne løbet over ende. Kampens målscorere var Joshua Bohui, Mason Greenwood, Tahith Chong og Millen Baars.

Holdet fra Manchester ligger nummer et i pulje H med seks point for to kampe. Juventus har samme pointtotal, men italienerne har en dårligere målscore. De to hold mødes i næste runde.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

U23: United slog Norwich i uskøn forestilling

Næste artikel

Mason Greenwood får professionel kontrakt

ANNONCE