U23: United slog Norwich i uskøn forestilling

Aidan Barlow scorede kampens eneste mål, da United holdt fast i sin ubesejrede sæsonstart. Holdet ligger nu nummer to i rækken.

Der var ikke meget tiki taka over U23-kampen i Norwich fredag eftermiddag. Siden sidste weekend var nogle af holdets teknisk dygtigste spillere også taget ud af truppen i form af Tahith Chong og Angel Gomes. I stedet fik blandt andre DJ Buffonge og Aidan Barlow lov til at starte inde, og især sidstnævnte skulle vise sig at blive afgørende, da han afgjorde kampen 20 minutter før tid. Se højdepunkter i bunden af artiklen.

Her viste Lee O’Connor prøver på sit talent i venstre siden, hvor Norwich-forsvarerne ikke var i stand til at forstyrre hans driblinger, inden han sendte bolden dybt til Bohui. Han sende hurtigt en flad bold ind foran mål til Aidan Barlow, der med et enkelt træk satte sin markør, hvorefter han sparkede bolden modsat i målet uden chance for målmanden. 

Ud over scoringen var der ikke mange chancer at skrive hjem om i løbet af kampen. Alligevel kan Ricky Sbragias mandskab tage flere positive elementer med fra kampen. For første gang i sæsonen formåede holdet at vinde to kampe i træk i stedet for hele tiden at blive afbrudt af uafgjorte. Dermed er holdet også fortsat ubesejrede i denne sæson – som det eneste hold i rækken. United-mandskabet har også formået at score i samtlige kampe hidtil, og så blev nullet holdt for anden runde i træk. 

Holdet fik også vist, at det kan præstere uden en række af de utvivlsomt største navne såsom Tahith Chong, Angel Gomes og James Garner inkluderet. 

United ligger nu nummer to i rækken med 15 point (fire sejre, tre uafgjorte) efter syv runder. Wolves ligger fortsat i front med 16 point. Næste opgave er fredag 19. oktober på hjemmebane mod Sunderland, der ligger sidst i rækken.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

"Mourinho ligner en, der gerne vil fyres"

Næste artikel

U19: United udraderede Valencia

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share