U21: Uafgjort mod Arsenal

United og Arsenal delte i porten, da de to klubbers u21-hold tørnede sammen her til aften.

United fik en god start på kampen, da Larnell Cole bragte Warren Joyces tropper foran efter 11 minutter på et straffespark begået mod Saidy Janko. Den føring holdt indtil der var spillet en lille times tid, hvor Arsenal fik udlignet. På trods af flere fine muligheder til begge hold endte kampen 1-1.

Warren Joyce gav i dagens kamp debut fra start til Donald Love på højreback. Den unge skotske ungdomslandsholdsspiller har blot fået et par enkelte optrædner på dette niveau som indskifter, efter han ellers sidste sæson var rigtig stærkt spillende på u18-holdet. I år har Saidy Janko og Guillermo Varela dog stået i vejen for spilletid for Love.

I dag var Saidy Janko rykket længere frem på banen, og spillede som en form for højrewing. Det klarede Janko glimrende, og den unge schweizer fortsætter med at gøre det stærkt siden skiftet i august.

Desuden skal lyde store roser til Tom Thorpe, der endnu engang viste sit høje niveau i forsvaret, og for alvor må nærme sig et udlån, da han ganske enkelt virker for god til dette niveau.

Uafgjort var et ganske fair resultat, i en kamp hvor begge hold havde gode chancer for at afgøre det. Arsenal var uheldige til sidst, da de misbrugte et par store chancer. Dog havde United ellers siddet på det meste af spillet kampen igennem.

Efter blot otte kampe er United placeret i midten af rækken med 12 point. Fulham fører u21-ligaen med 25 point for 11 kampe. Næste opgave for Uniteds u21-hold er efter en julepause, når Sunderland kommer på besøg 6. januar.

Arsenal u21 1 – 1 United u21: Joel Pereira; Donald Love, Tom Thorpe, Reece James, Charni Ekangamene; Ben Pearson (79′ Andreas Pereira), Larnell Cole, Joe Rothwell; Saidy Janko, James Wilson, James Weir.

Ubenyttede reserver:
Pierluigi Gollini, Liam Grimshaw, Jack Barmby, Jack Rudge.

Målscorere:
11′ 0-1 Larnell Cole (straffe).
57′ 1-1 Thomas Eisfeld.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Optakt: Manchester United - West Ham

Næste artikel

Moyes: Fletchers comeback har givet truppen et løft

ANNONCE