U23: Ubesejret i seks kampe

Ricky Sbragias og hans U23-trup skulle forsøge at fortsætte deres ubesejret stime mod Middlesbrough, og dermed ligge sig i spidsen af rækken.

Kampen begyndte som en tæt affære med chancer til begge hold, dog uden nogle af holdene for alvor var farlige. Både Angel Gomes og Dearnleys fik testet hjemmeholdets målmand, dog viste hans klar i begge situationer. Det ændrede sig efter pausen.

Her omsatte Tahith Chong nemlig frispark til mål bag en chanceløs målmand. To minutter senere var United tæt på at fordoble føringen efter et fremragende skud fra Gomes.

Middlesbrough gav dog ikke op uden kamp, og var faktisk tæt på at udligne et det 55. minut. Bolden fløj heldigvis få centimeter over Manchester Uniteds mål.

På trods af at hjemmeholdet i flere omgange var tæt på, holdte Manchester United U23 stand, og fik faktisk udbygget føringen yderligere.

Angriber Bohui startede et fint angreb, og endte også med at sætte sidste fod på bolden ind bag Middlesbrougs mål.

I de dødende minutter blev hjemmeholdets Tyrone O’Neil fældet, i hvad det lignede et klart straffespark. Dommeren så det dog anerledes, og gav O’Neil et gult kort.

Dermed forsætte Manchester United U23 sin flotte start.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: Greenwood viste på ny sit store talent i 4-3 sejr

Næste artikel

Medier: Pogba vil væk - Barcelona har ikke råd

Relaterede artikler
Total
0
Share