Medier: Pogba vil væk – Barcelona har ikke råd

ESPN citerer flere forskellige medier for, at Paul Pogba vil ud af sin katteklemme i United. Flere klubber heriblandt FC Barcelona står klar i kulissen.

Allerede i sommer skulle Paul Pogba på et møde med United-direktør Ed Woodward have bedt om at få lov til at forlade klubben, som han skiftede tilbage til i 2016. Det skriver The Telegraph.

Rygterne er ikke blevet køligere, efter at Pogba og Mourinho blev filmet i et skænderi på Carrington. Således skriver Miguel Rico, der er journalist på det spanske medie Mundo Deportivo, at franskmanden har et brændende ønske om at skifte til FC Barcelona.

Problemet i den ligning er dog, at den spanske storklub ifølge Miguel Rico ikke tror på, at de kan finansiere et køb af Pogba. Udgifterne til transfersum, løn og agenthonorar vil blive for store for catalanerne, skriver journalisten.

Men der tegner Miguel Rico så to andre klubber ind i billedet. Paris SG vil til trods for deres problemer med Financial Fair Play kunne finansiere et køb, ligesom også Juventus, hvor Pogba spillede før 2016, forventes at rejse penge til et køb ved at sælge argentinske Paulo Dybala.

Real Madrid skulle angiveligt også have Paul Pogba på radaren, så det lader ikke til, at Uniteds dyreste spiller nogensinde mangler muligheder.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U23: Ubesejret i seks kampe

Næste artikel

Rojo er eneste skade i United-truppen

Relaterede artikler
Total
0
Share