Ugens rygtebørs

Vi har kigget på de seneste rygter i og omkring United

Hentet fra United.no

Harry Maguire på vej videre?

Alan Nixon i The Sun (varierende troværdighed) skrev i weekenden, at David Moyes planlægger et nyt Harry Maguire-bud næste sommer. Skotten er ivrig efter at bringe en stærk stopper ind og ser stadig Maguire som en ideel mand til at udfylde den rolle.

United skulle efter sigende have villet for meget for Maguire sidste år, men West Ham vil håbe, at stopperen er blevet billigere, nu hvor Maguires kontrakt udløber næste sommer.

Mulig konkurrence på vej til Højlund?

Donyell Malen er en interessant mand for United, det er i hvert fald information, som Christian Falk sidder på. Dortmund-spilleren kunne muligvis være involveret i en form for bytteaftale med Jadon Sancho denne sommer, men der er også andre klubber, der ønsker hollænderens tjenester. Liverpool er også interesserede.

PSG på udkig efter Mbappé erstatning i United

Den franske storklub PSG skulle efter sigende flere gange tidligere have overvejet at give et bud på Marcus Rashford, og rygterne har svirret et stykke tid, om det kunne ske til sommer. Rashford går dog ikke til PSG denne sommer, rapporterer Kaveh Solhekol i Sky Sports.

Manchester United på udkig efter ny forsvarsspiller

Den spanske avis Sport, gengivet af Sport Witness, skriver, at Manchester United er interesseret i Jules Koundé, og at den økonomiske situation i Barcelona kan føre til, at den franske forsvarsspiller kommer videre til sommeren. Chelsea vil også overvåge situationen for den 25-årige.

Greenwood på vej til spansk storklub?

Barcelona-avisen Sport nævner at der kunne være afholdt møde mellem Barcelona og Manchester United. Mødet skulle have handlet om Mason Greenwood, da de tidligere har skrevet om Barcelonas interesse for Greenwood.

Sir Jim Ratcliffe på udkig efter portugisisk midtbanespiller

Sir Jim Ratcliffe er angiveligt er klar til at tilbyde mere end 100 millioner pund for at sikre sig Benficas midtbanetalent Joao Neves. Der skriver Sky Sports og Mirror.

Everton-duo på vej til United?

Everton-duoen Amadou Onana og Jarrad Branthwaite er stadig på Uniteds radar, skriver Manchester Evening News. United vil forsøge at styrke både den centrale midtbane og stopposition i det kommende sommervindue.

Jadon Sancho til Dortmund permanent?

Dortmund vil gerne forlænge Jadon Sanchos ophold i klubben ud over sommeren gennem en ny låneaftale eller en permanent transfer, der kan involvere en handel. Jadon Sancho virker til at have fundet spillelysten frem i Dortmund, efter en svær periode i Manchester United.

Forrige artikel

Schmeichel efter sejren »Han lignede "manageren"«

Næste artikel

Ratcliffe »Jeg hader dem alle sammen«

ANNONCE