Ugens rygter

Mourinho forventer kun et indkøb mere og skal man tro pressen, så bliver den sidste forstærkning en central forsvarsspiller. Læs ugens rygter her.

“Vi tager én til!”. Det er nok et citat, der står klart i erindringen for alle, der i løbet af sommeren har hørt Benal spille på en af de utallige festivaler. Om José Mourinho også hører Benal står hen i det uvisse, men det er angiveligt, hvad han nu forventer af Mr. Woodward – én til.

Han ville egentlig have styrket både venstrebacken, midterforsvaret og højre kanten. Så opgav han venstrebacken og nu har han opgivet endnu en.

– Jeg vil have to spillere mere. Men det tror jeg ikke at jeg får. Det er muligt at jeg kun får en enkelt, udtalte Mourinho efter gårsdagens 4-1 nederlag til Liverpool.

Skal tro ugens rygter, så er det en central forsvarsspiller Mourinho ønsker at tilknytte som den sidste forstærkning i dette transfervindue. Der er i hvert fald kun to spillere, der pt. bliver rygtet til Manchester United – Harry Maguire og Toby Alderweireld.

Ifølge The Telegraph vil United finansiere et køb af de to ved at sælge Marcos Rojo og Matteo Darmian. Du kan læse hele historien her.

The Independent mener, at Wolves er interesseret i at hente Marcos Rojo til klubben for en pris på 25 mio. pund.

Darmian har længe været rygtet til flere italienske klubber og har nu selv udtrykt interesse for et skifte.

– Jeg vil stadig forlade klubben, selvom jeg bar anførerbindet, forklarede Darmian ifølge The Times.

Sky Sports meldte i løbet af ugen, at United skulle have kontaktet Leicester med henblik på at købe Harry Maguire for 65 mio. pund. Læs hele historien her.

Manchester Evening News holder dog stædigt fast i, at klubben fortsat er interesseret i Toby Alderweireld. United lagde ud med et bud på 55 mio. pund – Tottenham forlangede 75. Nu skulle de to klubber dog kun være 10 mio. pund væk fra hinanden.

Vi melder naturligvis, hvis der sker noget nyt, nu hvor transfervinduet nærmer sig sin ende.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Ville ikke betale for at se det her

Næste artikel

Det er ikke "bare" pre-season

ANNONCE