– Ville ikke betale for at se det her

Jose Mourinho kritiserede dommeren, og undskyldte overfor de fans der har betalt for at se United denne sommer.

– Stemningen på stadion var god, men hvis jeg var dem ville jeg ikke være kommet. Jeg ville ikke bruge mine penge på at se disse to hold, udtalte Mourinho efter nattens kamp mod Liverpool. Liverpool vandt med 4-1 i Michigan foran mere end 102.000 tilskuere.

Generelt var Mourinho ikke i godt humør, og beklagede overfor de mange amerikanske fans, at de ikke ser ordentlig fodbold denne sommer, da United og andre hold mangler en række spillere efter sommerens VM-slutrunde.

– Forleden så jeg Inter mod Chelsea på tv. Der var stort set ingen tilskuere, de havde valgt stranden i stedet for. Disse fans viser masser af kærlighed til deres klub, og kommer her i dag for at vise deres passion. Det er dejligt, og det er derfor spillere som Herrera har stor stor respekt for disse fans.

– Den passion amerikanerne har for fodbold, fortjener bedre end dette, det fortjener de bedste hold og spillere. Det er kvalitet som skaber passion. De fortjener det bedste United mod Liverpool og det bedste United mod Real Madrid. Men så er der VM og spillerne fortjener derefter lidt ferie. Ingen respekt for klubberne, det er forvirrende, udtalte Mourinho.

Selve kampen blev aldrig køn for Uniteds side, og Liverpool vandt fortjent med 4-1. United fik undervejs scoret et flot firspakrsmål, da Andreas Pereira på ægte Beckham-vis krøllede bolden over muren og op i krogen. Målet blev dog overgået af Liverpools nyindkøbte Xherdan Shaqiri, der med et flot saksespark scorede i anden halvleg.

Mourinho kritiserede også dommeren, som han mente var hentet fra baseball.

– Dommerne blev tilkaldt af baseball-unionen, de ankommer hertil og så er det fodbold de skal dømme. Det var lidt underholdende, sagde Mourinho.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

- Svært at være glad med de holdkammerater

Næste artikel

Ugens rygter

ANNONCE