Unge spillere skal gøre sig fortjent til klubbens logo, siger ten Hag

Når spillere som Hannibal, Pellistri og Gore får spilletid, er det fordi, de har vist, at de fortjener at spille med klubbens logo på brystet. Det siger Erik ten Hag på fredagens pressemøde forud for lørdagens kamp mod Crystal Palace.

Mange skader i sæsonstarten har gjort vejen til spilletid på førsteholdet i Manchester United kortere. Unge spillere som Hannibal og Facundo Pellistri har allerede fået en del spilleminutter i denne sæson. Senest debuterede 19-årige Daniel Gore også mod Crystal Palace – ovenikøbet på sin fødselsdag.

Men alder har som udgangspunkt ikke betydning for, om en spiller er på holdkortet eller ej. Det siger Erik ten Hag på dagens pressemøde.

– Det afhænger af deres præstationer, hvad de viser, og om de kan bidrage til et vindende hold. Det handler kun om det. Du udvælger et hold, og det er baseret på muligheden for at vinde kampe, siger han.

Unge spillere skal derfor vise, at de kan leve op til de høje krav, der er i en klub som Manchester United.

– Jeg kan godt lide at udvikle unge spillere. Men mentaliteten skal være rigtig. Du skal gøre dig fortjent til logoet, og du skal bevise det hver gang. Det gælder til træning, men især til kampe, siger Uniteds manager.

Forrige artikel

Dato og tidspunkt for næste runde i Carabao Cup er fastlagt

Næste artikel

OPTAKT: Kravet er krystalklart

ANNONCE