United-anfører: Burde have fået noget med fra kampen

Indsatsen var god, og United havde ikke fortjent at tabe onsdagens Champions League-opgør mod FC København. Det siger Bruno Fernandes efter kampen. Han fortæller samtidig, at han stadig tror på avancement fra gruppen.

Skæbnen var hård ved Manchester United onsdag aften, da de på udebane tabte 4-3 til FC København i Champions League-gruppespillet. Det er Bruno Fernandes’ vurdering efter kampen.

– Jeg synes, at efter alt vi gjorde i kampen, så kunne og burde vi have fået noget med fra kampen, siger han til MUTV.

Med dagens resultat er United placeret nederst i Gruppe A i Champions League med tre point, og Fernandes og holdkammeraterne kan ikke længere selv afgøre videre deltagelse. Troen på avancement er dog stadig intakt.

– Selv før denne kamp var troen der på, at vi kunne vinde de sidste tre kampe i gruppespillet. Nu har vi to, og vi skal vinde dem. Hvis vi ønsker at forblive i den bedste turnering, Champions League, skal vi skal også vinde mod de bedste, siger han.

Manchester United møder Galatasaray på udebane d. 29. november, inden det hele afgøres i Gruppe A d. 12. december, hvor United tager imod Bayern München på Old Trafford.

 

 

Forrige artikel

FCK-træner: Vi var andenbedst indtil det røde kort

Næste artikel

Highlights: Syv mål og rødt kort i kæmpe VAR-show

ANNONCE