United besejrer Tottenham efter historisk Ronaldo hattrick

Manchester United vinder på Old Trafford. De slår Tottenham med 3-2 efter et historisk hattrick fra Cristiano Ronaldo, som gør, at klubben igen kan indtage fjerdepladsen.

Den hårde marts måned forsætter, med endnu et topopgør i ligaen. Denne gang er det Tottenham, der ligesom United har haft en svingende sæson. Begge hold sigter stadig efter de meget eftertragtede Champions League pladser. Arsenal, som er inde i en god stime for tiden, har lagt sig pænt på fjerdepladsen, mens både United og Spurs ligger tæt efter. Man kunne nemt forstille sig to hold, som begge vil lægge et hårdt pres fra starten, når de mødes på Old Trafford for anden gang denne sæson. Første opgør endte med en 3-o sejr til United, da OGS stadig stod i spidsen for holdet.

United fans kunne glæde sig over en startopstilling, som blandt andet bød Ronaldo og Varane tilbage, efter de begge ikke var at se i den seneste kamp. Der var dog ingen Bruno Fernandes i truppen, som er ude med sygdom.

Og stemningen på Old Trafford reflekterer meget godt vigtigheden af kampen, hvor begge holds fans kan høres lige fra første fløjt. Og der var da også fart over feltet lige fra starten. Efter blot 12 minutter spiller, gør Ronaldo det til 1-0, med et drømme hug langt udefra. Spurs kommer hurtigt tilbage med et mål fra Davies, men heldigvis for United, blev målet hurtigt vinket offside. Der gik dog ikke længe, før London klubben fik det udlignende mål, da Harry Kane efter 32 minutter scorer til 1-1 på et straffespark, efter Telles blokerer et skud med armen. Ronaldo var dog langt fra færdig med at scorer, da han kort efter igen sparker bolden i kassen til 2-1. Flot assist fra Sancho, som giver Ronaldo et nemt tap-in mål. Første halvleg slutter 2-1 til United.

Tottenham ville dog ikke lægge sig ned, og kom klart bedst fra start i anden halvleg, med flere tætte chancer. United kom gradvist mere med i løbet af anden halvleg. Det blev dog til endnu en udligning, da Spurs gør det til 2-2 på et uheldigt selvmål fra Harry Maguire, som igen er skyld i et mål mod United. Men blot da det hele lignede en pointdeling, slog den portugiske superstjerne til igen, da Ronaldo 8 minutter før slutfløjtet scorer til 3-2 og fuldænder et fantastiske og ikke mindst historisk hattrick.

Kampen ender 3-2 til United, som igen indtager fjerdepladsen, mens Arsenal nu ligger 2 points efter på femtepladsen. Tottenham ligger fortsat på en syvendeplads, med fem points op til United.