Pogba: Ronaldo gjorde, hvad han gør bedst

Paul Pogba hylder Cristiano Ronaldo efter dagens 3-2-sejr mod Tottenham.

Manchester United vandt 3-2 over Tottenham Hotspur i dagens sene Premier League-opgør, og det var med en vis Cristiano Ronaldo i hovedrollen, da han scorede hattrick.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter kampen havde Uniteds franske midtbanemand, Paul Pogba, da også roser til overs for portugiseren og Uniteds præstation.

– Det var en smuk kamp og en smuk reaktion fra os. Vi gjorde ondt på dem på de rigtige tidspunkter, og Ronaldo gjorde, hvad han gør bedst, fortæller Pogba og fortsætter:

– Ronaldo var strålende. Jeg mener, at det var alt, vi behøvede (ovenpå City-kampen, red.) – en reaktion. Vi lavede smukke mål. Selv da vi indkasserede, så kom vi tilbage og scorede igen. Mentaliteten var tilbage i dag.

Ronaldos rolle og præstationer på United-holdet har efter portugiserens tilbagekomst været heftigt debatteret, hvor flere har betvivlet Ronaldo. Pogba mener dog ikke, at Ronaldo har været et problem for United.

– Han har aldrig været et problem. Når man har den bedste angriber i historien på vores hold, så kan han ikke være et problem. I dag var præstationen fra ham og holdet virkelig god.

Udover roserne til Cristiano Ronaldo havde Pogba også et par ord at knytte til Uniteds præstation, som, han mener, kunne være bedre i anden halvleg.

– Vi blev ved med at tro på det. I anden halvleg havde vi ikke det bedste pasningsspil, og bevægelsen uden bold var der ikke. Vi gav dem en smule selvtillid, og det var derfor, de scorede. Men vi fik et hjørne og scorede det afgørende mål, fortæller Pogba og fortsætter:

– Det var godt i dag. Man kunne høre fansene. De skubbede os fremad. Jeg mener, at vi leverede en god præstation i dag og en virkelig god reaktion efter City-kampen.

Manchester Uniteds sejr betyder, at United nu – i hvert fald midlertidigt – indtager Premier Leagues 4. plads med 50 point efter 29 kampe. Arsenal på 5. pladsen har dog 48 point og fire kampe i hånden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
6
Shares
Forrige artikel

United besejrer Tottenham efter historisk Ronaldo hattrick

Næste artikel

Karakterbogen: Ronaldo tæt på den perfekte kamp i flot United sejr

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
6
Share