United drager til Kina på pre-season

Sidste sommer var United i USA, men denne sommer byder på en tur til Kina.

I følge United selv, er der 107 millioner United-fans i Kina. De kan nu begynde at glæde sig til sommer, hvor United kommer et smut forbi. Otte dage vil United være i Kina, og spille mindst to træningskampe.

Første United-besøg i Kina var tilbage i 1975, mens man senest gæstede i 2013, hvor det blandt andet blev til en kamp mod Kitchee. United har endnu ikke offentliggjort detaljer om modstandere og spillesteder, det il i følge manutd.com komme i løbet af de kommende uger.

– Manchester United har historisk set stærke forbindelser til Kina, og vi er stolte over vores mange fans i landet. Mere end 500.000 fans har haft muligheden for at se os. Vi har altid haft fantastisk støtte i landet, og vi ser naturligvis frem til sommerens kampe, siger Ed Woodward til manutd.com.

Det har tidligere været fremme, at United ville møde City i en træningskamp i løbet af sommerens pre-season. Hvorvidt denne kamp bliver til noget, og om den skal spilles i Kina, må de kommende uger altså vise. Meget kan afhænge af de to klubbers slutplacering i ligaen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Lingard: Vi vidste, Rashfords fart ville gøre ondt

Næste artikel

Hollandsk stortalent tæt på United

ANNONCE