United er klar med kontraktforlængelser

Flere Manchester United-spillere – blandt andet Juan Mata og Ander Herrera – er ude af kontrakt til næste år. Men det bliver ikke noget problem at forlænge, forsikrede Jose Mourinho fredag.

Jose Mourinho indikerede på fredagens pressemøde, at klubben kan og vil forlænge kontrakterne med de spillere, der ellers teknisk set er transferfri i sommeren 2018. 

Listen tæller blandt andet Ashley Young, Daley Blind, Luke Shaw, Sam Johnstone, Ander Herrera og Juan Mata. Men fælles for dem alle er, at de angiveligt har en indbygget klausul i kontrakten, der gør, at Manchester United kan tegne mindst et år mere med dem alle sammen. 

Klubbens vice-direktør, Ed Woodward, indførte tricket i 2014, da United hentede Ander Herrera. Og ifølge Jose Mourinho gør det en enorm forskel. 

– Når klubben har option på at forlænge et år, betyder det jo, at ingen kontrakter udløber til sommer, lød det fra portugiseren på fredagens pressemøde. 

– Undtagelserne er Zlatan og Carrick. Dem skal vi sætte os ned og snakke på et tidspunkt. Alle de andre spillere er under vores kontrol indtil slutningen af 2018/19-sæsonen. 

Han nævnte ikke Marouane Fellaini, der også har kontraktudløb til sommer. Det er uklar hvorvidt belgieren såvel som Juan Mata har klausulerne i deres kontrakter, da de blev hentet før Ed Woodwards begyndte på den finte. 

 

Læs mere om:

Forrige artikel

- Alle kommer til at spille i september

Næste artikel

Van Gaal raser over United

ANNONCE