Van Gaal raser over United

Louis van Gaal er stadig gal over måden, han blev fyret på i Manchester United.

Manchester Uniteds ledelse handlede uetisk, da de fyrede Louis van Gaal efter forrige sæson. 

Sådan lyder det fra den 66-årige hollænder, der blot nåede at få to sæsoner på Old Trafford med et FA Cup-trofæ til følge. Han blev fyret dagen efter finalesejren på Wembley mod Crystal Palace. 

– Jeg tror, at det blev styret bag min ryg fra januar, siger van Gaal til Algemeen Dagblad ifølge Goal.com. 

Dermed indikerer han, at beslutningen om hans fyring blev taget allerede ved årskiftet mellem 2015 og 2016. 

– Jeg var på slagtebænken i seks måneder. Mit hoved blev hængt offentligt til skue i galgen. Det er derfor, jeg siger, at FA Cup-sejren var min største triumf som træner, for selvom man har løkken omkring halsen, skal man holde sine spillere motiverede, lyder det fra van Gaal. 

Mourinho spøgte 

José Mourinho blev fyret i Chelsea i december 2015, og den begivenhed mener van Gaal var begyndelsen til enden for ham i Manchester United. 

– Pludselig begyndte tidligere spillere at sige til medierne, at vi spillede kedelig fodbold. At Mourinho blev fyret i december i Chelsea gjorde det attraktivt for medierne at blive ved med at skubbe mig ud, siger hollænderen og fortsætter:

– Min største skuffelse er, at United ikke diskuterede disse ting med mig. De fortalte mig først om min afsked, efter den var blevet lækket lige efter finalen. Hvis de var kommet til mig med Mourinho-historien i januar, ville jeg have sagt: Ok, vi giver den alt, hvad vi har i yderligere seks måneder, fuldstændig forpligtet til hinanden, og derefter tager han over. 

Læs mere om:

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United er klar med kontraktforlængelser

Næste artikel

Startopstillingen mod Stoke

ANNONCE