United-fans i lille protest ved Carrington – Rangnick forstår frustrationerne

Omkring 20 demonstranter var i en “stille og fredelig” protest foran Carrington fredag.

Glazer-familien skal sælge Manchester United, hvis det står til de små 20 mennesker, der fredag omkring middag protesterede mod den amerikanske familie.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge The Guardian og BBC betød demonstration, at politiet måtte tage stilling ved indgangen til Carrington, men det hele forløb fredeligt, lyder det.

Tidligere har klubben kommenteret på protesterne, og de lægger vægt på, at fansene har ret til deres holdning, og at de fortsat arbejder på at styrke båndet til dem

På dagens pressemøde blev Ralf Rangnick også spurgt ind til protesterne og dem, der er planlagt i morgen. Og den tyske træner udtrykker forståelse for klubbens fans.

– Vi ved, at fodbold handler om følelser. Jeg tror godt, vi alle kan sætte os ind i, at fansene er skuffede over vores placering i ligaen og præstation mod Everton, siger han og fortsætter.

– Men jeg mener, at vores fans er blandt de bedste – hvis ikke de bedste i England – og så længe de protesterer fredeligt og stadig støtter os på stadion, så har de ret til at protestere, synes jeg.

I denne uges udgave af vores podcast vender vi også de tilbagevendte protester mod Glazer-familien. Den kan du høre her.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Nye Glazer-protester - Ændrer det noget?

Næste artikel

Matic bekræfter: Forlader United efter sæsonen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share