Fire forfærdelige minutter vendt til 3 point hjemme mod Nottingham Forest

En mareridtsstart på Old Trafford blev vendt til 3 point i lørdagens opgør mod Nottingham Forest

Lørdag eftermiddag gæstede Nottingham Forest Drømmenes Teater i en kamp, hvor United skulle vise deres værd efter en sløj start på sæsonen.

I stedet blev det til en mareridtsstart, hvor Nottingham Forest vendte et hjørnespark til en kontra efter små to minutter, som resulterede i en scoring af Awoniyi. Og det skulle blive endnu værre blot to minutter senere, da Willy Boly headede bolden i mål efter et frispark.

Efter fire forfærdelige minutter stod der United på nærmest alt, og efter 17 minutter resulterede det i et mål fra Eriksen med fint forarbejde af Marcus Rashford, som var tilbage på venstrekanten. Herefter fortsatte United med at køre på, dominere spillet samt skabe flere chancer. En af dem var Casemiro, der endte med at stå helt fri en meter fra kassen, men headede bolden ved siden af efter godt 25 minutter. Selvom Forests forsvar og især deres målmand så ret usikker ud, blev det ikke til mere i første halvleg.

Anden halvleg startede næsten ud med et déjà vu, hvor Forest sendte en lang bold henover hele Uniteds hold, men blev afvist i feltet. Denne gang var det i stedet United, der fik et tidligt mål. Fernandes spillede igen Casemiro helt fri efter en dødboldsituation, og denne gang sparkede brasilianeren bolden i nettet. 2-2. Chancerne blev ved med at komme, og efter 58 minutter var det Fernandes, der havde muligheden for at sende Manchester United foran, men den røg snævert forbi.

66 minutter inde fik Forests anfører, Worall, et rødt kort for at bremse Fernandes i fuld fart på vej mod mål. Jagten på et comeback fortsatte herfra, og efter 74 minutter blev Rashford tacklet i feltet, hvilket udløste et straffespark til Manchester United. Bruno Fernandes satte det sikkert i kassen. Man skulle tro, at det betød, at United sikkert kunne køre sejren hjem, men selv med 10 spillere formåede Nottingham Forest at lægge pres på.

Efter en forfærdelig start formåede United at spille sig tilbage, og selvom man kan være utilfreds med vise dele af spillet, blev det til en velfortjent 3-2 sejr.

Målscorere:
0-1: Taiwo Awoniyi ‘2.
0-2: Willy Boly ‘4.
1-2: Christian Eriksen,
2-2: Casemrio ’52
3-2: Bruno Fernandes ’76.

 

 

 

 

 

 

Forrige artikel

Startopstillingen: Eriksen starter

Næste artikel

Fanprotester på Old Trafford efter slutfløjt

ANNONCE