United-fans protesterer på Carrington

Flere Manchester United-fans er dukket op på Carrington til protester mod Glazer-familien.

En stor række af Manchester United-fans er i dag dukket op på Manchester Uniteds træningsanlæg, Carrington, i protester mod Glazer-familien, som ejer klubben.

Her har fansene bannere med soleklare budskaber med, og ifølge medier har fansene decideret blokeret indgangen til træningsanlægget i forbindelse med protesterne. Manchester United har selv udtalt sig om protesterne:

– Omkring klokken 9 i morges fik en gruppe fans adgang til træningsanlægget. Manageren og andre har snakket med dem. Nu er anlægget sikkert, og fansene har forladt anlægget.

Protesterne kommer i kølvandet på Joel Glazers undskyldningsbrev til fansene efter involveringen i udbryderligaen. Det var et brev, fansene ikke var tilfredse med, og oprørerne er et udtryk for mangeårig utilfredshed med Glazer-familien.

Ifølge The Athletic kom fansene en time før spillernes mødetid, hvorfor man blot fik snakket med manager Ole Gunnar Solskjær, assistenttræner Michael Carrick, teknisk direktør Darren Fletcher og Nemanja Matic.

Bannerne involverede budskaber som “We decide when you play” og “50+1” (henvisning til den tyske model, red.). Politiet var involveret, men ingen fare var på færde.

Protesterne skal formentlig ses som en forsmag inden demonstrationen, der finder sted på lørdag foran Old Trafford, naturligvis også imod Glazer-familien.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Times: Joel Glazer forsøgte at overtale Woodward til at blive

Næste artikel

Sky Sports: Woodward kunne ikke støtte udbryderliga

ANNONCE