Times: Joel Glazer forsøgte at overtale Woodward til at blive

Woodward føler imidlertid ikke, han kan fortsætte i klubben meget længere med den involvering, han har haft i udbryderliga projektet.

Joel Glazer, der er “co-chairman” i Manchester United, forsøgte ifølge The Times at få Ed Woodward til at genorveje den beslutning, som den administrerende direktør ifølge mediet tog i går om at forlade klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Ed Woodward følte angiveligt, at hans rolle i klubben fremover var uholdbar på grund af den finger, han havde med i spillet omkring udbryderligaen, og derfor ville han ikke genoverveje den beslutning, han havde taget i løbet af dagen.

Ed Woodward har været en udskældt direktør i United i flere år, og det er ventet, at hans aftale med klubben slutter med udgangen af året.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Super League-kollaps, Woodward-exit og War of Roses-optakt

Næste artikel

United-fans protesterer på Carrington

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share