United fik et point på Anfield

United havde næsten ryggen mod muren, da de i aften mødte Liverpool. Mourinhos tropper fik point med hjem.

Efter en meget bølgende start, fik United styr på begivenhederne. De var kloge på bolden og tillod ikke Liverpool meget plads, når de havde boldet. Derfor blev hjemmeholdets ellers godt kørende offensiv ikke sat i spil.

Mourinho havde noget overraskende valgt Fellaini fra start. Belgieren rykkede ind ved siden af Herrera på den centrale midtbane, og det betød, at Pogba røg op bag svenske Zlatan.

Som halvlegen skred frem, var det tydeligt, at det var en kamp, der skulle afgøres af marginalerne. Mourinho havde i den grad læst på sin lektie, og Liverpool blev ikke for alvor farlige.

Det var ikke, som mange ellers ventede, den mest sindsoprivende første halvleg. Et hovedstød fra Sturridge, der sad lige på De Gea, var den eneste chance, der var bare lidt farlig.

Flere United-spillere og manager, Mourinho, havde inden kampen proklameret, at spillerne skulle huske at bruge hovedet i kampens hede. En besked Ashley Young, åbenbart ikke havde fået. I 1. halvlegs overtid løb kantspilleren 30 meter for at brokke sig til kampens dommer, der takserede med et gult kort.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg. United fik halvlegens første store mulighed. Pogba fandt efter et par fikse driblinger Zlatan med en god aflevering. Svenskeren var dog ukarakteristisk for ham uselvisk, og chancen løb ud i sandet.

Fem minutter senere var Liverpool tæt på. Ud af ingenting var tyske Emre Can meget fri i feltet. David De Gea diskede op med en stor redning.

Derefter begyndte Liverpool-spillerne at få en smule sag for det. United-spillerne begyndte at lave nogle træthedsfejl, og derefter kunne Liverpool lave nogle af deres velkendte omstillinger.

Med 20 minutter igen så vi igen, hvorfor De Gea bliver nævnt som en af de bedste målmænd i verden. Coutinho tog et skud udefra, og den spanske målmand skulle ud i fuld længde for at nappe den.

Det var længe en taktisk affære, til trods for at Liverpool ved at par lejligheder var ved at etablere en smule pres ned mod Uniteds mål.

United kom for at hente et point, og de fik det. Personligt synes jeg, med tanke på den forfatning, United var i forud for opgøret kontra Liverpools, at Mourinhos taktik var lige i skabet. Jeg synes ikke, jeg har set tegn på, at det er på den måde, United vil spille størstedelen af kampene.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Liverpool

Næste artikel

Herrera: Fair resultat

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share