United forlænger med Young

Manchester United har netop offentliggjort, at Ashley Young har underskrevet en ny treårig kontrakt med klubben, der løber indtil sommeren 2018.

Flere aviser har i den seneste måned skrevet, at forhandlinger var i gang mellem Ashley Young og Manchester United om en ny kontrakt. Nu er det hele på plads.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På klubbens hjemmeside fremgår det, at Young har skrevet under på en ny treårig kontrakt, der giver United papir på kantspilleren indtil sommeren 2018. Klubben har mulighed for at forlænge med yderligere et år, hvis ønsket.

– Jeg er meget glad for at have skrevet under på en ny kontrakt. Stemningen og motivationen på holdet er meget stærk, og vi er alle fast besluttede på at gøre sæsonen mindeværdig, siger Young ifølge klubbens hjemmeside.

– Jeg har altid bare villet spille fodbold, og at kunne gøre det i den største klub i verden betyder alt for mig og min familie, siger han.

Young har spillet 115 kampe for United og scoret 13 mål.

Har du fået købt den nye Adidas Manchester United-trøje? Køb den her og få den leveret direkte til døren

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Di Maria: Undskyld jeg fejlede

Næste artikel

Sidste dag: Vind den nye Adidas Manchester United-trøje!

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share