Di Maria: Undskyld jeg fejlede

Det argentinske rekordindkøb skriver i et åbent brev til klubbens fans, at han er ked af, at det ikke lykkedes for ham i United. Samtidig takker han fansene for deres støtte.

Midtbanespillerens skifte til franske Paris SG gik igennen torsdag eftermiddag. Derfor blev det kun til en enkelt sæson i Manchester, hvor der ellers var store forventninger til ham, da han skiftede sidste sommer. Selv er hovedpersonen også ked af, det ikke gik bedre.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg er klar over, at tingene ikke gik som forventet. Tro mig, det er jeg virkelig ked af. Nogle gange sker der dog ting i fodbold, man ikke selv kan styre, men det var ikke fordi, jeg ikke prøvede, skriver han i brevet ifølge The Guardian.

– Jeg gjorde mit bedste, men i fodbold er det ikke altid nok. Nogle ting, vi ikke selv kan styre, kan nogle gange have indflydelse på, hvordan vi har det, og hvordan tingene går. Jeg er ked af, det ikke gik, som jeg ønskede i denne fantastiske klub.

Di Maria takkede i brevet klubbens ansatte og fans, for hvem han er taknemmelig for støtten.

– Jeg vil gerne give en særlig tak til alle ledere, kollegaer og bestyelsen i klubben, der alle har støttet mig. Samtidig skal der lyde en særlig tak til fansene, der har taget mig til sig og støttet mig. Jeg skifter til Paris Saint Germain, men Manchester United vil altid være i min erindring.

Med skiftet til Paris Saint Germain er argentineren nu den dyreste spiller i verden, hvis man ser på summen af alle hans transfers. Den plads havde Di Marias kommende holdkammerat Zlatan Ibrahimovic før.

Har du fået købt den nye Adidas Manchester United-trøje? Køb den her og få den leveret direkte til døren

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Trøjelancering til 16 millioner kroner

Næste artikel

United forlænger med Young

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share