United frigiver billetinfo til eventuel Europa League-finale

Manchester United udsendte i tirsdags billetinformation ud til alle klubbens medlemmer omkring billetsalget til en eventuel Europa League-finale.

Manchester United gik torsdag aften videre til Europa League-finalen imod Ajax.

Mens UEFA for længst har udlovet (og solgt) deres offentlige billetter til kampen, så forventer Manchester United kun at modtage mellem 8.000 og 9.000 billetter til kampen i Stockholm.

Disse vil blive udlovet til klubbens sæsonkortholdere, samtidig med at klubben også har valgt at tilsidesætte sit loyalitetsprogram for fans, som tager med på de europæiske udekampe.

Således at det kun fans, som opfylder følgende krav, som overhovedet får lov at søge:

 • Sæsonkortholdere, som har købt billet til ALLE hjemmekampe i cup-turneringerne, samt søgt til mindst én europæisk udekamp siden starten af 2015/16.
 • Executive Club sæsonkortholdere, som har søgt eller købt billet til mindst én europæisk udekampe siden starten af 2015/16.

 

  Mens alle sæsonkortholdere (og medlemmer) kan købe billet til alle hjemmekampe i cupturneringerne, så kræves der endnu mere for udekampene, hvor klubben i flere år har belønnet loyaliteten ved at forbedre chancerne for at få fat i en af de eftertragtede billetter. Men dette system er altså nu blevet tilsidesat ved finalen i selvsamme turnering og efterlader dermed fans, som blandt andet tog den store risiko ved at rejse til Ukraine og Rusland i denne sæson, uden nogen chance for billet. 

  Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

  Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

  Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

  GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

  Total
  0
  Shares
  Forrige artikel

  Mourinho: Glad på drengenes vegne

  Næste artikel

  Optakt: Tottenham - Manchester United

  Relaterede artikler
  Gå til siden

  Stort interview med Cristiano Ronaldo

  Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
  Total
  0
  Share