United har registreret sin trup til Europa League

Manchester United har lavet tre ændringer i Europa League-truppen, som tæller 25 mand. De tre nye ansigter er Marcel Sabitzer, Wout Weghorst og Jack Butland.

Torsdag d. 16. februar drager Manchester United til Barcelona for at spille den første af to 1/16-finaler. Til disse kampe vil Erik ten Hag have tre nye januar-signings til rådighed.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Til knockoutfasen i Europa League er det muligt at foretage tre ændringer i truppen. Det har United gjort brug af, og klubben har derfor registreret Sabitzer, Weghorst og Butland. De erstatter Ronaldo, Dubravka og Tuanzebe, som ikke længere er at finde i klubben.

Både Christian Eriksen og Donny van de Beek er blevet registreret i truppen, selvom de er langtidsskadede. Phil Jones og Brandom Williams er udeladt og kommer derfor under ingen omstændigheder i spil.

Klubberne må i alt registrere 25 spillere på deres A-liste. Derudover må klubberne registrere spillere på en B-liste. Det er spillere, som er født efter d. 1. januar 2001, og som er blevet trænet af klubben i minimum to uafbrudte år, siden de fyldte 15 år.

Spillere, som er registreret på B-listen, kan blive skiftet ind i truppen forud for hver kamp.

Truppen: 

Målmænd: De Gea, Heaton og Butland.

Forsvarsspillere: Dalot, Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Maguire, Lindelof, Malacia og Shaw.

Midtbanespillere: Casemiro, McTominay, Fred, Eriksen, Sabitzer, Van de Beek, Fernandes.

Angribere: Pellistri, Antony, Rashford, Sancho, Martial, Weghorst, Garnacho.

B-liste: 

Vitek, Fredricson, Iqbal, Mainoo, Elanga, Shoretire og McNeil.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

2 kommentarer
  1. En trup som kan gå hele vejen i mine øjne, vi har selvtilliden og ikke mindst styrken til at gå hele vejen, med ETH som styrmand er jeg sgu ret for trøstningsfuld..GGMU FOREVER❤️🖤

  2. Helt enig med Martin, denne trup emmer af kvalitet på langt de fleste positioner, med et par enkelte klasse tilføjelser ligne det en kompetetiv Champions League trup til forveksling, men nu gælder det Europa League og i første omgang mægtige Barcelona, det bliver spændende at se hvor står på den internationale scene.

    “The Red Devils will rise again”

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Dato og tidspunkt fastsat for næste runde i FA Cup

Næste artikel

Startopstilling: De Gea og Rashford er tilbage mod Palace

ANNONCE