United-legender mindes Eric Harrison

Efter at den tidligere ungdomstræner i United, Eric Harrison, døde i går, har flere United-legender vist deres respekt.

Da den legendariske ungdomstræner Eric Harrison i går afgik ved døden, har flere United-legender vist deres respekt for manden, der var ungdomstræner under Class of ’92-perioden – heriblandt Sir Alex Ferguson, Peter Schmeichel, Gary Neville og mange andre.

Sir Alex Ferguson:

– Det, Eric gav til fodbolden, ikke bare i Manchester United, var utroligt. Jeg var heldig nok til at arbejde med ham, da han var chef for ungdomsafdelingen, så jeg fik muligheden for at se hans flotte arbejde. Ikke bare i “Class of ’92”-perioden, men også alle andre unge spillere. På et personligt niveau havde Eric en vild sans for humor og talte rent ud af posen. Det beundrede jeg altid, sagde den største United-legende af dem alle om Eric Harrison.

Derudover var der flere af de ungdomsspillere, der har spillet under Harrison, der har sendt deres respekt imod manden, der formede dem til at være de spillere, de er i dag. Blandt andet har Gary og Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt og David Beckham gået sammen om en hilsen til ham, der gjorde 92-klassen til den, den var.

Gary Neville på Instagram:

– Vi har mistet vores mentor, vores træner og den mand, der skabte os. Han lærte os hvordan man spillede, hvordan man aldrig gav op, hvor vigtigt det var at vinde de individuelle kampe og hvad vi skulle gøre for at spille for Manchester United Football Club. Han så os altid og var der hver gang, vi spillede. Endnu vigtigere har han fået os til at forstå, hvordan man arbejder hårdt og respekterer hinanden. Og ikke kun på banen. Vi vil ikke glemme, hvad han gav os. Eric, vi elsker dig og skylder dig alt, skriver Gary Neville på Instagram, hvor hilsenen er signeret “from ‘Gary, Phil, Ryan, Paul, Nicky and David’.”

Peter Schmeichel:

– Eric Harrison, en af fodboldens største mennesker, er desværre gået bort. Ansvarlig for udviklingen af Class of 92 og så mange andre store spillere, der kom gennem Uniteds akademi. Han var en af klubens største helte. Hvil i fred, Eric.

René Meulensteen:

– Trist at høre om, at Eric Harrison er gået bort. Han var en god træner, som altid ville tage sig tid til at lytte og give gode råd. Det, du har gjort for klubben er utroligt, og din arv vil fortsætte gennem mange, du har trænet og været mentor for.

Michael Carrick:

Så trist. Tankerne er med Erics venner og familie. Jeg har hørt så mange historier gennem årene om den indflydelse, Eric havde på gutterne, der kom igennem ungdomsholdet, hvor han har skolet og udviklet dem til nogle af verdens bedste spillere. En sådan integreret del af klubben. Hvil i fred.

Forrige artikel

United-legenden Eric Harrison er død

Næste artikel

Den yngste Neville hylder Harrison

ANNONCE