Sabitzer om avancement: Vi ville tilbage til Wembley

Marcel Sabitzer er fuldt tilfreds med dagens sejr over Fulham og siger, at truppen gerne vil tilbage til Wembley. Han nedmaner også, at Fulham skulle have fortjent en sejr mere end United.

Det var hårdt slidt hjem, men blandt andet en vigtig hæl fra Sabitzer afgjorde aftenens kamp mod Fulham. Sabitzer er også tilfreds med sejren, som han kalder vigtig.

– Vigtig sejr. Vi ville gerne tilbage til Wembley, og vi gjorde det. At være 1-0 nede var hårdt, men vi kom tilbage og vandt den.

Fulham, og især Mitrovic, gav United et godt udgangspunkt for comeback, da de modtog hele tre røde kort indefor et par minutter. Sabitzer vil dog ikke sige, at Fulham fortjente det mere.

– Vi vandt kampen. Vi scorede tre, og de scorede én. Vi var koncentrerede og fokuserede til slut. Jeg synes, vi fortjente sejren. Vi kom tilbage, og det er det vigtigste.

Sabitzers mål var hans første mål på Old Trafford, og den østrigske midtbanespiller er også glad.

– Jeg er så glad. Et vigtigt mål. Jeg er meget, meget glad lige nu.

2 kommentarer
  1. Dejligt med sådan en præsentation fra Sabitzer I Casemiro’s fravær, synes virkelig håndteringen greb chancen og leverede en rigtig solid præsentation, gad virkelig godt se ham Casemiro sammen på den midtbane, og gerne mere ind 10 min..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United møder Brighton i tilfælde af avancement

Næste artikel

Dramatiske minutter sender Manchester United videre i FA Cuppen

ANNONCE