United møder Swansea i testimonial

13. august skal United en tur til Wales, for at spille mod Swansea i en testimonial for Alan Tate.

Alan Tate startede sin karriere i Uniteds ungdomsafdeling, og var blandt andet anfører for reserverne tilbage i starten af det nye årtusinde. Men det endelige gennembrud kom aldrig, og United solgte forsvarsspilleren videre til Swansea.

Her har Tate haft stor succes, og været med i Swanseas optur gennem rækkerne. Og forsvarsspilleren er glad for, at hans ti års jubilæum i Wales nu fejres med en testimonial mod hans gamle klub.

– Jeg er meget taknemlig for at klubben og United har lyst til at give mig denne kamp. Jeg snakkede med Sir Alex om det inden han annocerede sit karriere-stop, og han var meget positiv og klar til at bakke op om det, fortæller Tate.

Elskede tiden i United

Tiden i United har gjort store indtryk på Tate, der stadig har kontakt med et par af sine gamle holdkammerater, og også snakker med Ferguson når han gæster Old Trafford for at støtte United.

– Jeg har stadig regelmæssig kontakt til Darren Fletcher, og Sir Alex spørger altid hvordan det går i Swansea. Når jeg er tilbage og ser dem fra tribunen som fan, forsøger jeg altid at få fat på manageren og snakke lidt.

– Jeg havde nogle fantastiske år i United som ungdomsspiller og ung professionel. Det var den perfekte grundsten til resten af min karriere her i Swansea, hvor fansene også altid har været forrygende. Jeg håber det bliver en super aften, siger Alan Tate.

Kampen skal spilles i Swansea tirsdag den 13. august, og vil altså være en af de første for Moyes som manager i United.

 

 

Forrige artikel

Moyes hiver akademimanager med sig

Næste artikel

United fritstiller fem ungdomsspillere

ANNONCE