United ønsker Keane som træner

Roy Keane blev forleden meldt ude i 2 måneder med en brækket fod og det har på ny sat gang i spekulationerne omkring hans fremtid. Det var dog ikke mere…

Roy Keane blev forleden meldt ude i 2 måneder med en brækket fod og det har på ny sat gang i spekulationerne omkring hans fremtid.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det var dog ikke mere end 2 uger siden, at han til Manchester Uniteds officielle hjemmeside påpegede at han endnu ikke har tænkt sig at stoppe. I øjeblikket regner han selv med at sige stop efter næste sæson, når hans kontrakt udløber med Manchester United.
Men til den dag håber og regner Manchester United med at det ikke vil blivee et endegyldigt farvel til den irske legende, tværtimod.

De engelske aviser skriver nemlig i dag, at Manchester United håber på at overtale Roy Keane til at fortsætte sin karriere i Manchester United som træner.
Roy Keane har allerede gennemgået et træner-kursus gennem UEFA sammen med en række holdkammerater og har i mange år også været udset til at blive Sir Alex Fergusons afløser, når den tid kommer.

Men foreløbig er der kun tale om en træner-position i klubben, hvis klubben indkalder ham til samtale, som de ventes hen imod december.
Roy Keane har spillet for to af Englands største managers nogensinde Brian Clough og Sir Alex Ferguson og har før ytret ønske om at prøve sig som manager.

Dette sparker uden tvivl gang i de nye spekulationer om Fergusons afløser. Ferguson selv har tidligere udset sig Carlos Queiroz som afløser, mens andre har peget på legender som Steve Bruce, Bryan Robson, Eric Cantona og Roy Keane, som alle har spillet under Ferguson i United.

Outsidere kan være Ole Gunnar Solskjær og Ryan Giggs. Begge har på det seneste også givet udtryk for muligheden for at starte som manager.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Shittu raser over Fergie-visit

Næste artikel

UEFA: Rooney kunne have fået 5 spilledages karantæne

ANNONCE