UEFA: Rooney kunne have fået 5 spilledages karantæne

Det europæiske fodboldforbund gav i går Wayne Rooney to spilledages karantæne for hans udvisning imod Villarreal og denne skal englænderen og Manchester…

Det europæiske fodboldforbund gav i går Wayne Rooney to spilledages karantæne for hans udvisning imod Villarreal og denne skal englænderen og Manchester United nok være glade for.

The Mirror skriver nemlig i dag, at de sagtens kunne have givet Rooney flere karantæne-dage, hvis de ville have været hårde.
Normalt ville udvisningen nemlig kun give en spilledags karantæne, men Kim Milton Nielsen indberettede imidlertid at Rooney have råbt et skældsord på vej ud fra banen. Dog var danskeren ikke klar over om det var møntet mod ham. Dermed gav Rooneys “Fuck off” en ekstra spilledag.

“Efter Rooney blev udvist råbte han et skældsord, hvilket Kim Milton Nielsen noterede.
Det var meget ubehagelige ord, hvorfor han fik en ekstra spilledags karantæne. Men vi tog højde for at ordene ikke nødvendigvis var rettet mod dommeren. Hvis dette var tilfældet, så kunne straffen have været langt hårdere,” udtaler en talsmand fra UEFA til The Mirror.

Avisen skriver at det i såfald ville have resulteret i 5 spilledags karantæne for Rooney, som dermed ville være ude i resten af gruppespillet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United ønsker Keane som træner

Næste artikel

United appellerer ikke.

ANNONCE