United og Chelsea delte i porten

Efter nederlaget til Liverpool var det altafgørende for de forsvarende mestre, at komme ud af dagens opgør med point. Stamford Bridge husede mødet mellem…

Efter nederlaget til Liverpool var det altafgørende for de forsvarende mestre, at komme ud af dagens opgør med point. Stamford Bridge husede mødet mellem de to nok største titelkandidater, og som så mange gange før i nyere tid, spillede disse noget nært lige op. Chelsea kunne tilskrive sig det 85-tyvende hjemmebaneopgør uden nederlag i streg, da Manchester United ikke kunne holde den tidlige føring de ellers fik tilkendt sig.

United startede nemlig som lyn og torden, og viste fra første fløjt, at det ikke var tilfældigt, at de stjal billedet fra Chelsea sidste sæson. De Røde Djævle var stærkeste i alle kæder, og kom fortjent foran på mål af Ji-Sung Park efter godt et kvarters spil. Et fantastisk overlap af Patrice Evra, der fandt Dimitar Berbatov, hvis afslutning kun blev halvklaret, gav koreaneren chancen, der frækt fulgte op og prikkede den simpelt ind. Her vågnede hjemmeholdet, og første halvleg blev derfra en ligebyrdig seværdig fight.

Dommer Mike Riley synes ikke denne fight var på sin plads, og kampen blev derfor fløjtet ihjel til tider. Ikke mindre end 35 frispark blev givet, og bemærkelsesværdigt var det tilmed, at United-spillerne blev straffet med syv advarsler, hvorimod hjemmeholdet kun fik en enkelt. En af disse advarsler blev givet til Wayne Rooney, da han kom sent i en tackling på egen banehalvdel efter at have tabt bolden. Frisparket udnyttede Chelsea til at få udlignet idet kampen trådte ind i de sidste ti minutter. Det var ivorianeren Salomon Kalou der poppede op som trold af en æske, og passerede indskiftede Tomasz Kuszczak.

Alt i alt en fornuftig indsats af udeholdet, der viste gåpåmod og glimt af fordums styrke.

Forrige artikel

Agent: Tevez vil blive i United

Næste artikel

Van der Sar-skade ikke alvorlig

ANNONCE