United outmatchet i nord

Manchester United tabte søndag aften 2-0 ude mod Newcastle, hvor top fire igen for alvor er åbnet.

Erik ten Hag har sagt, at han har brugt landsholdspausen på at finde analyseredskaberne frem, og derfor var der lagt op til, at hans mandskab skulle spille en fremragende kamp i nordengelske.

Det blev det dog aldrig til, og i første halvleg var det tydeligt, at Eddie Howes tropper var mødt veloplagt op til opgøret.

Der stod Newcastle på meget af det, hvor det kun var en enkelt chance til Weghorst og et par flotte gennembrud på højre kanten af Antony, som var at tage med af positive ting som United-fan.

Stillingen forblev også 0-0 ved pausen, og man kunne derfor håbe på, at Ten Hag ville få gang i sit hold i anden halvleg.

Det skete dog ikke, og det tog Ten Hag konsekvensen af i det 62 minut, hvor Martial fik comeback, og dermed kunne målkontoen måske genåbnes.

Det blev den også… af Willock. Efter 65 minutters spil taber United en bold ude for feltet, som bliver lagt spillet ud på kanten, og efter indlæg dukker Saint-Maximin op ved bagerste stolpe og header den på tværs til Willock. 1-0.

Det blev heller ikke bedre for United, der blev holdt inde i kampen af David de Gea og træværket. To gange ramte Newcastle omridset af målet, før indskiftede Callum Wilson kunne stange bolden ind til 2-0.

Det endte også 2-0 og hermed er top fire ræset i live, hvor Newcastle sniger sig over United på en bedre målscorer.

1 kommentar
  1. Meget bekymrende indsats, vi ser slidte ud mangler tydeligvis både ideer og energi idag.

    Newcastle var klar bedre på alle parametre, de ville det mere og vinder fortjent, vi slipper billigt med kun at tabe med 2 kasser kunne nemt være blevet rigtigt grimt igen.

    Vi skal virkelig finde noget energi og gejst frem hvis ikke til 4 skal glippe.

    Det bliver en tæt men også rigtig svær afslutning om top 4 i denne sæson.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Stærk United-startopstilling i Newcastle

Næste artikel

Ten Hag: De var bedst i dag

ANNONCE