United overkommer Everton-føring og sikrer vigtig sejr

Manchester United hentede en flot sejr på Goodison.

Ole Gunnar Solskjær var maksimalt presset forud for dagens kamp, men en Bruno Fernades i hopla og svinestregshumør var med til at skrue sædet under nordmanden en smule ned.

Everton kom ellers foran efter en stille start, hvor United dog var kommet fint ud, da Bernard køligt sparkede bolden i mål fra kanten af feltet.

Det fik dog United-spillerne til at vågne yderligere op, og især Bruno Fernandes viste, at han havde forlagt sin pyjamas i Istanbul. Først kom han i et godt løb i feltet, og med hovedet dirigerede han et flot Luke Shaw-indlæg i hjørnet.

En håndfuld minutter senere var portugiseren i oplæggerens rolle, troede man. Det viste sig dog, at hans indlæg fra kanten af felten lige akkurat ikke snittede Rashfords ellers tykke hårlokker, og bolden svævede ind med hjælp fra Pickfords ene opstander.

Resten af kampen blev en intens fight, hvor især Bruno Fernandes og Harry Maguire viste, at de var klar til at smadre igennem, når Everton-spillerne gjorde de samme. Roy Keane efterspurgte ledere i sidste uge – mon ikke han kunne få øje på to i dag?

I overtiden kunne Edinson Cavani lukke kampen til 3-1 efter en kontra.

Manchester United – Everton: 3-1
Målscorer(e): Bernard, Bruno Fernandes(2), Edinson Cavani.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Startopstilling: Lindelöf og Mata fra start

Næste artikel

Karakterer: Fernandes overstråler Shaw og Fred

ANNONCE