United overmander Arsenal i dramatisk og målrigt opgør

Manchester United vinder torsdag aften 3-2 over Arsenal i Premier League.

United trak det længste strå i kampen mod Arsenal torsdag aften. En dramatisk og målrig kamp resulterede nemlig i en 3-2 sejr til De Røde Djævle.

Arsenals åbningsmål i første halvleg efter kun 13 minutters spil vil helt sikkert blive husket, da det både var mærkværdigt og ganske diskutabelt. Ved et hjørnespark træder Fred uheldigt ned på De Geas ankel, der efterfølgende bliver liggende på græsset og ømmer sig, mens spillet fortsætter. Inden dommer Martin Atkinson når at opdage, at målmanden ikke er funktionsdygtig, sparker Smith Rowe bolden i kassen fra kanten af straffesparksfeltet. Efter et længere VAR-gennemtjek på over tre minutter beslutter dommerpanelet sig for at tildele målet til Arsenal, selvom der var stort tvivl, da spillet normalvis skal stoppes, når en målmand eksempelvis er skadet eller på anden måde ikke er funktionsdygtig.

Kort inden pausefløjt udlignede Bruno Fernandes for Manchester United efter en genialitet fra Fred, der ellers havde spillet en rædderlig kamp. Målet var Brunos første i Premier League, siden han scorede mod Newcastle i fjerde spillerunde i starten af September.

Anden halvleg startede intenst med to hurtige mål; ét af begge mandskaber. Cristiano Ronaldo scorede sit mål nummer 800 i karrieren kort inde i anden halvleg, men kun tre minutter senere bragte Ødegaard igen balance i regnskabet med en scoring til 2-2.

Kampen bølgede længe frem og tilbage, men blev endegyldigt afgjort, da Ronaldo senere scorede til 3-2 på et straffespark, der blev givet efter endnu et VAR-gennemsyn.

Dermed sikrer Carrick endnu en sejr i hans sidste kamp som Caretaker, inden Rangnick tager over som Interim Manager.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Startopstillinger: Ronaldo og Maguire tilbage i startelleveren

Karakterbogen: Ronaldo viser igen, igen sin klasse