United overvejer at fristille Anderson

Ifølge The Telegraph overvejer Manchester United at betale for at ophæve Andersons kontrakt, hvis ikke man finder en køber i januar-transfervinduet.

Brasilianske Anderson er røget helt ud i kulden i Manchester United. Midtbanespilleren har kun optrådt en enkelt gang i Premier League i denne sæson, og det var fra bænken mod Burnley, før Daley Blind kom til og skubbede ham endnu længere væk fra en startplads.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Siden har Anderson ikke været i Louis van Gaals trup en eneste gang og er ikke længere ønsket i klubben. Problemet for Manchester United er, at Anderson sidder på en meget tung lønseddel. Hver uge tikker hele 60.000 pund ind på hans konto.

Af den grund har Manchester United længe forsøgt at slippe af med Anderson, hvis kontrakt udløber næste sommer. Hvis det ikke lykkes i det næste transfervindue, overvejer klubben ifølge Daily Telegraph at betale 1,4 mio. pund for at ophæve hans kontrakt.

Anderson kom til United i sommeren 2007 for omkring 18 mio. pund. Den 26-årige brasilianers tid i Manchester United har dog været præget af skader, og hans unægtelige potentiale er langsomt gået i glemmebogen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

McNair på det nordirske landshold

Næste artikel

Carrick klar til defensiv rolle

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share