United planlægger forbedringer af atmosfæren på stadion

Et forsøg på at forbedre atmosfæren på ofte meget stille Old Trafford har været så succesfuldt, at det nu bliver permanent.

Sir Alex Ferguson har nævnt det, José Mourinho har nævnt, ja, alle der har oplevet en kamp på Old Trafford, eller set den hjemme i stuen, har bemærket, at der kan være larmende stille på ‘Drømmenes Teater’. Et forsøg på at samle 600 stemningsskabere på samme sted på stadion har i enkelte kampe været prøvet, og forsøget bliver nu permanent. 

Det skriver klubben på manutd.com. Det er supporterorganisationerne MUST, The Red Army og Fans’ Forum, der har et stort ansvar for dette gennembrud, da de har trykket hårdt på, for at få klubben med på at forbedre stemningen på stadion. Der er deres forslag, som først blev til forsøg og nu altså en permanent løsning fra næste sæson.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

På forsøgsbasis er 600 tilskuere blevet placeret sammen på stadion, og de 600 mennesker, der oprindeligt havde pladser der, blev flyttet til andre steder på stadion. Fra næste sæson er det 1.200 personer, der kan søge om pladserne på det nuværende Family Stand, og de forpligter sig til at skabe stemning.

Hør her, hvordan stemningen var, da et forsøg blev gjort til en FA Cup-kamp tidligere i år.

De 1.200 personer der har sæonkort på Family Stand, der står til at miste deres sæde, får mulighed for at få sæde et andet sted på stadion.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

U19: United laver seks mål mod Young Boys

Næste artikel

Sky Sports: United aktiverer de Gea-klausul

ANNONCE