United præsenterer rekordomsætning

Manchester United har i dag offentliggjort regnskabet for det seneste år, og det bød på ny rekord i omsætning, men også forventninger om fald til næste år.

Fra juli 2013 til og med juni 2014 omsatte Manchester United for 433,2 millioner pund – lige over 4 milliarder kroner. Det er en stigning på 19 procent i forhold til året før og samtidig ny rekord for klubben. Til sammenligning tjener verdens rigeste klub, Real Madrid, 480 millioner pund. De røde djævles overskuddet lød desuden på 23,9 millioner pund. 

Det pæne regnskab skal ses i lyset af, at den manglende Champions League-kvalifikation ikke er talt med. Det vil først påvirke næste års resultat, hvor United forventer, at omsætningen falder til 395 millioner pund. Til gengæld vil den rekordstore aftale med Adidas, der indbringer 750 millioner pund over ti år, også først tælle med om et år. 

Næste års resultat er imidlertid også afhængig af de sportslige præstationer, og klubben budgetterer med en tredjeplads i Premier Leauge i det kommende regnskab. Man forventer desuden, at lønudgifterne faldet med få procent det kommende år – udgifter, der steg 19 procent i 2013/14.

Nøgletal:

Omsætning: 433,2 mio. pund
Overskud: 23,9 mio. pund
Nettogæld: 275,4 mio. pund
Renter betalt: 27,7 mio. pund
Lønudgifter kommende år: 25 mio. pund

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Blackett velkommer konkurrence

Næste artikel

Moyes-fyring kostede 5,2 mio. pund

ANNONCE