United så godt som Champions League-klar

Sir Alex Ferguson havde på forhånd advaret mod ungarene, som manageren karakteriserede som det bedste hold, United endnu har mødt i en kvalkamp -…

Sir Alex Ferguson havde på forhånd advaret mod ungarene, som manageren karakteriserede som det bedste hold, United endnu har mødt i en kvalkamp – alligevel blev de kørt over af United-toget.

Efter Glazer-sønnerne havde fået skrevet autografer og sundet sig over, at de var vidne til det laveste tilskuertal til en europæisk på Old Trafford nogensinde med de blot 51.700, kunne de se Wayne Rooney sende bolden ind bag den ungarnske keeper, da han fik en skudchance midt i feltet efter syv minutter.

Manchester United havde flere andre store muligheder for på det nærmeste at lukke kampen allerede inden pausen, men en føring på bare 10 var, hvad der var at arbejde videre med i anden halvleg efter Debrechen ikke var kommet til en eneste seriøs mulighed i de første 45 minutter – det gjorde de til gengæld straks efter startsignalet for de sidste 45 omgange på uret havde lydt.

For gæsterne chokstartede og udlignede bag hjemmebanedebuterende Edwin van der Sar, men kampens spanske dommer var venlig og underkendte målet for et tidligere begået frispark. Efter 49 minutter blev underkendt ungarnsk udligning til 2-0-føring vekslet til 2-0-føring for hjemmeholdet, da Ruud van Nistelrooy modtog bolden fra Wayne Rooney og ramte netmaskerne.

Cristiano Ronaldo – kampens vel nok bedste spiller – afsluttede efter 63 minutter Uniteds lille målfest, da portugiseren kronede en flot indsats ved at sende bolden over stregen til slutresultatet, der unægteligt stiller United i en fantastisk udgangsposition forud for returkampen onsdag d. 24. august.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Aftenens opstilling

Næste artikel

Sheasy tæt på ny aftale

ANNONCE