Sheasy tæt på ny aftale

Den irske landsholdsspiller, der i dagene efter Glazers takeover blev meldt på vej til barndomsfavoritklubben Liverpool, afslører således i dag, at en ny…

Den irske landsholdsspiller, der i dagene efter Glazers takeover blev meldt på vej til barndomsfavoritklubben Liverpool, afslører således i dag, at en ny kontrakt er i horisonten.

Det er alment kendt, at Sir Alex ser O”Shea som en vigtig del af den nye unge generation, der skal udgøre stammen på holdet i de kommende sæsoner, når folk som Keane, Giggs og Scholes giver sig. O”Shea kan nemlig spille stort overalt i forsvaret og på midtbanen, og det kommer den 24-årige irer også til de næste fire år – hvis alt går som forventet.

“Jeg er meget tæt på at skrive en ny fire-årig kontrakt, og jeg krydser fingre for det kan blive gjort allerede inden sæsonstart. Den vil sikre mig indtil jeg når de 27-28, hvilket er på den tid, folk mener man når sit højdepunkt. I det hele taget ser jeg bare frem til at bruge mere tid i United og opnå endnu mere succes,” udtaler O”Shea, hvis nuværende United-aftale udløber næste sommer.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United så godt som Champions League-klar

Næste artikel

Rio erkender: Det var en saga

ANNONCE