– United skal bygge holdet op om Rashford

Andy Cole mener, at Marcus Rashford skal have en meget central rolle på fremtidens Manchester United-hold.

Marcus Rashford sendte United i front med en kølig afslutning mod Watford i weekenden. Dermed fortsatte stortalentet sin flotte form under Ole Gunnar Solskjær, og den norske managers tidligere holdkammerat Andy Cole rådgiver Solskjær til at bygge holdet op omkring Rashford.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Du skal bygge holdet omkring de lokale drenge. Jeg var heldig med at være på et United-hold, der var det, og Rashford bør være en af grundpillerne på Manchester Uniteds hold i de kommende år.

– Rashford har alle kvaliteter i verden, men vi kunne se, at hans selvtillid var svindende under den tidligere manager. Ole har sagt til ham: “Vi ved alle, hvor god du er. Bare gå ud og vis det,” og han har gjort netop det, siger Cole på SkySports

Andy Cole spillede sammen med den nyudnævnte Manchester United-manager i en meget succesfuld periode for klubben i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne. I den berømte Treble-sæson var det Cole, der sikrede Premier League-trofæet med et mål mod Tottenham, og Solskjær sikrede som bekendt Champions League-trofæet på Camp Nou.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Wolverhampton - Manchester United

Næste artikel

Vil Varane forlade Real Madrid?

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share