Vil Varane forlade Real Madrid?

Der rygter om, at Raphael Varane er på vej væk fra Real Madrid, og de er blusset yderligere op efter kommentarer fra hans agent mandag aften.

Manchester United har længe haft udkig efter en leder til midterforsvaret, og næsten ligeså længe har klubben angiveligt haft franske Raphäel Varane i kikkerten. De seneste uger har der været rygter om, at franskmanden ønsker nye udfordringer, og der blev pustet til den ild mandag aften

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Her udtalte spillerens agent,  Bruno Satin, følgende til det franske fodboldprogram Late Football Club.

–  Jeg snakkede med Anthony Varane(Raphäel Varanes bror, red.) forleden, og vi diskuterede situationen. Raphäel reflekterer over sin situation, og han har endnu ikke truffet en endelig beslutning. Han har dog vundet alt med Real Madrid, og han føler, han er klar til en ny cyklus.

Real Madrid-spilleren har for få uger siden fået ny, gammel træner i Zinedine Zidane, der efter lidt mere end et halvt års pause igen er at finde på trænerbænken i den spanske kongeklub.

Zidane ser gerne sin landsmand blive i Madrid.

– Jeg ønsker ikke, han forlader klubben. Det er der ingen af os, der ønsker. Han er ung, han har været her i otte år, og han gør det godt. Han har ikke fortalt mig, at han ønsker at skifte, og det, der tæller, er, hvad spilleren siger lige nu og her, siger han ifølge Goal.com.

De senere år er det set, at Real Madrid-spillere offentligt har givet udtryk for, at de ønsker nye udfordringer, inden de så har sat deres underskrift på en ny og lidt mere indbringende kontrakt med klubben. Det er imidlertidigt tænkeligt, at United vil følge situationen nøje.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- United skal bygge holdet op om Rashford

Næste artikel

Startopstilling: United uden Rashford i truppen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share