United skuffer på hjemmebane: Fulham-stjerne med bekymrende udtalelse

Manchester United led til aften et skuffende nederlag mod Fulham. Målscorer Alex Iwobi kommenterer på kampen med stor selvsikkerhed.

Fulham var aldrig i tvivl om sejren, trods Uniteds udligning i det 89. minut. Det afslører Alex Iwobi efter kampen, hvor han scorede det afgørende mål i overtiden.

Selv efter Harry Maguires udligning, var Fulham overbeviste om, at United ville lukke endnu et mål ind. Utd District krediterer angrebsspilleren at have sagt følgende, da han blev spurgt ind til, om der var tvivl forbundet med sejren:

– Nej, for vi havde hele tiden evnen til at skabe chancer. Vi havde mange i kampens sidste tredjedel. Det handlede bare om at udnytte dem. Heldigvis lykkedes det for mig til sidst, udtalte Iwobi til journalister efter kampen.

Fulhams sejr understreges af Uniteds manglende evne til at forsvare sig mod et højt antal afslutninger. United-keeperen, Andre Onana, måtte lave flere redninger i kampen, og de røde djævle indkasserede bekymrende 17 skud mod Premier League-tabellens nummer 12, Fulham.

Uniteds nederlag mod Fulham marker den tredje gang i denne sæson, de har tabt til et hold fra den nederste del af tabellen. Alle tre nederlag er foregået på Old Trafford.

1 kommentar
  1. Sådan er det bare for tiden, ingen hold, heller ikke dem fra bunden af Premier League har nogen frygt for United, heller ikke på Old Trafford….desværre.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: United skuffede igen på Old Trafford

Næste artikel

Ten Hag: Vi burde kunne vinde med dette hold

ANNONCE