Karakterbogen: United skuffede igen på Old Trafford

Der var ikke meget positivt at tage med fra eftermiddagens hjemmekamp mod Fulham.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

 

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den ringe indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den dårlige indsats, der primært bød på negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

André Onana – 7 (Kampens spiller)

Onana spiller en stærk kamp med flere gode redninger. Han skiller sig positivt ud på en skuffende eftermiddag.

Diogo Dalot – 4

Dalot forsøger at få lidt fart i spillet og føre bolden frem fra bagkæden. På den måde skiller han sig positivt ud fra sin backkollega, der næsten kun spiller bagud, når han har bolden. Dalot har dog også et farligt boldtab, som er tæt på at koste.

Raphaël Varane – 4

Varane står sådan set ret godt imod i det pres, som United bliver sat under i store dele af kampen. Han har dog nogle kluntede afleveringer frem i banen, og han ser måske også lidt passiv ud i forbindelse med Calvin Basseys åbningsmål.

Harry Maguire – 5

Maguire er lidt svær at bedømme, eftersom han var rigeligt i fokus – med mål, store afbrændere, et muligt rødt kort (fik kun gult) og så videre. Og så ser han altså tung ud, når han havner i en duel med Adama Traoré. Men målet tæller op, samt det faktum at han går forrest og bliver ved med at kæmpe og lægge pres på.

Victor Lindelöf – 3 (ud 98′)

Det er en stor ulempe for Uniteds spil at have en venstre back, som insisterer på et spille med højrebenet og derfor altid vender sig mod midterforsvaret og nærmest kun afleverer til dem. Han kom også fysisk til kort over for Rodrigo Muniz i forbindelse med et stolpeskud, og han virker generelt fejlplaceret på positionen. Det er dog ikke nogen større overraskelse.

Casemiro – 4 (ud 52′)

Casemiro er del af en dysfunktionel midtbane i dag. Dog slår han den fine pasning, hvor Garnacho kommer fri af Tosin Adarabioyo og får ham til at tage et gult kort. Og derudover blokerer han også en afslutning på stregen og har flere indgreb og tacklinger undervejs. Men man fejler stadig i forhold til at fastholde bolden og bevare én eller anden form for kontrol. Måtte udskiftes med en hovedskade.

Kobbie Mainoo – 3 (ud 79′)

Jeg er måske lidt hård ved Mainoo, som jo kun er 18 år. Men hans seneste præstationer har gjort, at han godt må bedømmes på lige fod med de andre i truppen. Og som nævnt ovenfor er der ikke meget, der fungerer for vores midtbane i dag. Dette tvinger jo også forsvaret til at slå rigeligt med lange bolde forbi midtbanen i stedet for at prøve at spille sig igennem.

Bruno Fernandes – 4

Kaptajnen går forrest til sidst med nogle fine forsøg fra distancen. Men vores midtbane er tæt på fraværende i dag, og der mangler han altså at gå ind og tage taktstokken og lede på den rigtige måde.

Omari Forson – 4 (ud 52′)

Forson søger meget ind i banen fra højresiden, og det er derfor ikke meget, han kommer til at true i bagrummet. Jeg kan dog meget godt lide, at han bidrager med noget mere kontrol og pasningsspil, når nu resten af holdet synes at have travlt med at smide bolden væk. Skiftet ud sammen med Casemiro.

Alejandro Garnacho – 5

Den bedste markspiller i dag. Tvang Bernd Leno til en fin redning, tilkæmpede sig flere hjørnespark og tvang både Harry Wilson og Tosin Adarabioyo til at tage et gult kort. Han får ikke en højere karakter, da hans aktioner for ofte bliver for individuelle, og han ikke evner at sætte sine medspillere op i højere grad.

Marcus Rashford – 2

Anonym kamp af klubbens nummer 10, ligesom han har for vane, når han spiller centralt. Når United ikke kan fastholde bolden, er en del af forklaringen også, at vi har en angriber, der ikke evner at spille med ryggen mod mål.

Indskiftere:

Christian Eriksen – 4 (ind 52′)

Kommer rigtig skidt i gang med et farligt boldtab, som han da også tager ansvar for med løftede hænder. Kommer derefter bedre med og er i dag den eneste midtbanespiller, der formår at fordele boldene, så man fastholder boldbesiddelsen og kan lægge et pres på modstanderne. Han kommer dog også til kort i nogle fysiske dueller, hvor Fulham kommer af sted i farlige kontrastød.

Scott McTominay – 2 (ind 52′)

Nogle havde ønsket sig, at han var startet inde som angriber og kunne have “fyldt” i feltet, så Rashford kunne været blevet på en kant. I stedet kommer han ind og spiller en 10’er position, hvor jeg ikke engang husker, om han når at røre bolden. Dårlig præstation.

Amad Traoré – UB (ind 79′)

Amad forsøgte, men havde ikke kvaliteten eller kampformen til at blive afgørende.

Antony – UB (ind 98′)

Antony fik godt og vel et minuts spilletid på sin 24 års fødselsdag.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ærgerlig Maguire: »Vi startede ikke godt nok«

Næste artikel

United skuffer på hjemmebane: Fulham-stjerne med bekymrende udtalelse

ANNONCE