United storsejrede og slog rekord på Villa Park

Med sejren er United det første Premier League-hold, der har vundet fire kampe i streg med mindst tre mål.

Det er næsten altid en god oplevelse for United at gæste Villa Park, hvor der er blevet hentet flere mindeværdige sejre. og mange tænker nok på et Scholes-tordendrøn, når de tænker på Aston Villas hjemmebane. Torsdag aften var ingen undtagelse, og måske vil vi fremover tænke tilbage på et karakteristisk Greenwood-hug eller en følt Pogba-scoring.

Kampen startede egentlig med et pænt overtag til hjemmeholdet, der havde et par pæne chancer blandt andet ved Jack Grealish, der på bagerste stolpe flugtede bolden over mål.

United havde svært ved for alvor at komme i gang, og måske det var det, som dommer Jon Moss ville hjælpe med, da han i samarbejde med VAR-kollegaer gav United et straffespark, som selv med de rødeste briller på aldrig nogensinde skulle have været dømt.

Det lignede faktisk mere, at Bruno Fernandes stemplede en Villa-forsvarer, men istedet fik portugiseren tildelt et straffe, som han selv udnyttede.

Det satte Solskjærs tropper lidt mere i gang, og i resten af halvlegen dominerede de, men det var ikke helt nok for Mason Greenwood. Stortalentet var med i opspillet til et angreb, der endte ved hans fødder uden for feltet og med den største selvfølgelighed bankede i mål med højreskøjten.

2-0. United kunne gå til pause på vej mod klubbens 17. kamp uden nederlag.

Aston Villa har været i en rædderlig form med kun to sejre i de seneste ni kampe og med det i mente,  var det nok de færreste, der troede på, at et comeback lå og lurede.

Paul Pogba ville dog være fuldstændig sikker, og da Bruno Fernandes efter en lille times spil fandt ham på kanten af feltet, så sparkede han bolden køligt ned i hjørnet uden chance for Pepe Reina.

Fjerde Premier League-sejr i træk siden den uafgjorte kamp mod Tottenham i den første kamp efter COVID19-nedlukningen, og det er samtidig første gang i Premier Leagues historie, at et hold vinder fire kampe i streg med minim en tremåls-margin.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling mod Villa: Genvalg til alle 11

Næste artikel

Spillerkarakterer: Pogba bedst i nem sejr

Relaterede artikler
Total
0
Share