United taber fortjent på Anfield

Manchester United fik sig her til aften en fodboldlektion af dimensioner på Anfield. Liverpool tildelte United en syngende lussing på hele 7-0. Læs referat fra kampen her.

Der var dømt storkamp på Anfield, da de to arvefjender fra Liverpool og Manchester stødte sammen søndag aften. 

Forventningerne var også tårnhøje til det imødesete opgør mellem to klubber, som på ingen måde ikke kan udstå hinanden. Disse forventninger var der kun ét af holdene, der levede op til. 

Første halvleg startede uroligt og intenst med mange frispark og dermed også spilstop. Derfor kom der heller ikke flow i spillet for hverken Liverpool eller Manchester United, og kampen bølgede frem og tilbage.

Liverpool var dog alligevel det bedste mandskab i første halvleg, og de kom også fortjent foran kort før pausen. Cody Gakpo blev spillet fri i venstre side, hvorefter han meget sikkert udplacerede David de Gea i målet.

Efter pausen stod der Liverpool på alt. På fem minutter havde hjemmeholdet gjort det til både 2-0 og 3-0. To situationer hvor Luke Shaw havde en uheldig hovedrolle.

De to hurtige scoringer i 2. halvleg gjorde United fuldstændig handlingslammede, og da hjemmeholdet ikke skruede ned for tempoet, endte det med at blive både ubehageligt og pinligt for De Røde Djævle.

United blev klædt af og tabte opgøret med 7-0. Det er klubbens største nederlag i Premier League nogensinde.

Kampinfo 

Liverpool 7-0 Manchester United

1-0: Cody Gakpo 43′

2-0:  Darwin Núñez 47′ 

3-0: Cody Gakpo 50′

4-0: Mohammed Salah 66′ 

5-0: Darwin Núñez 75′

6-0: Mohammed Salah 83′

7-0: Roberto Firmino 88′

2 kommentarer
  1. Jeg er fuldstændig tom for ord, hvilket nok os er bedst PT. Jeg er total i chok over elendig kan man lige være man..🤢 man taber bare ikke 7 fucking 0 til dine ærkerivaler, det er bare op på hesten igen i en helvedes fart, ETH dig og drengene løber vel hjem Anfield i dag, med den indsats..🤬 godnat herfra
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  2. Æv æv føj for en indsats ..

    Alt der kunne gå galt gik galt . .Men at tabe så stort er bare ikke okay…og slet ikke til Scums.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: United klar til Anfield med stærk opstilling

Næste artikel

Shaw: Jeg føler mig flov overfor fansene

ANNONCE