United tager Casemiro-beslutning

Casemiro vil ikke være til rådighed i Premier League i 34 kalendardage. Han vil fortsat være til rådighed i Europa League.

Manchester United vil ikke appellere det røde kort, Casemiro modtog i søndagens kamp mod Southampton.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det meddeler klubben på sin hjemmeside mandag.

Casemiro kommer dermed til at misse fire kampe på tværs af FA Cuppen og Premier League, da et direkte rødt kort giver karantæne i alle hjemlige turneringer.

Den brasilianske midtbaneprofil misser søndagens kvartfinale i FA Cup mod Fulham samt ligakampene mod Newcastle, Brentford og Everton.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

2 kommentarer
 1. Det bliver så hele 7 spilledages karantæne pga 2 røde kort….et pga er dumt halsgreb og et pga en satset hård tackling, men hvor ingen kom til skade efterfølgende….heldigvis.

  Kontrast til at Eriksen fik smadret sin ankel og er ude med skaden i flere måneder, pga et groft frispark begået af Andy Carroll som for sin svinestreg fik….ingenting, nada, som i nul kort…dvs ingen karantænedage.

  Og nu også Garnacho på krykker uden så meget som et straffespark til ham….

  Det føles godt nok skævt….

  GGMU

 2. Der skal seriøs ske opgradering og lægges mere fælles linje i Engelsk fodbold, for det er total langt ude, den måde de dømmer på i fællesskab med VAR, hvordan kan man kvittere Casemiro med et rødtkort, når Kyle Peters ikke engang for et kort, for at sakse Garnacho skråt bagfra, og der står i dommerreglerne at, hårder tacklinger bagfra eller udført med sakseneben, som sender modspiller ud af kontrol, skal medfører et direkte rødtkort forseelsen..🤷 efter min bedømmelse, var det fuldstændig unødvendigt at han overhovedet gennemførte saksen, han kunne sagtens have undladt at udføre saksen da det sker lidt efter han har spillet bolden, også er der os et klokkeklart straffespark og den blev nærmest ikke set igennem af VAR..

  Vi blev snydt endnu et klokkeklart straffe, da en Southamptonspiller inde i feltet liggende på alle fire stopper indlægget med armen, den kommer fra så lang afstand, at det aldrig nogensinde kan takseres til et påskud, så jeg ved ikke helt hvad dømmer efter, det er ihvertfald alt andet ind reglerne..

  Men Fifadommere er ikke en skid bedre, nu skal tænke på Real Betis mål mod os i Torsdag, læs den rigtige fodbold regel her, og det står der sort på hvidt..

  En spiller får kontrol over bolden, efter den har rørt hans hånd/arm, hvorefter han scorer eller skaber en målscoringsschance, eller forhindre en oplagt målchance..

  Ja så kan man jo selv bedømme udfra det, jeg har lavet min konklusion, de skal så hurtigt muligt få styr på dommere og VAR rummet, så der kommer en mere fælleslinje, alt andet er helt hen I vejret, nåmen vi må jo desværre undvære Casemiro igen i 4 kampe, ETH skal nok finde en løsning..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Skriv et svar
Forrige artikel

Erik ten Hag: Jeg tror han kan gøre en forskel

Næste artikel

Southampton-spiller udsat for racisme

ANNONCE