Journalist: Garnachos skade værre end frygtet

Den argentinske journalist Gaston Edul melder, at Garnacho står til at misse de næste kampe for Manchester United og Argentina.

I søndagens kamp mod Southampton måtte den unge Manchester United-spiller Alejandro Garnacho udgå med en skade. De første forlydender omkring skaden har været positive, men i dag bringer den ansete TyC Sports-journalist, Gaston Edul, skidt nyt omkring et  snarligt comeback for det argentinske talent.

Således melder journalisten, at Garnacho i dag er blevet scannet og at skaden er værre end oprindeligt antaget, hvilket med stor sandsynlighed  vil betyde, at Garnacho hverken er ikke er i spil til Manchester Uniteds kommende kampe mod Real Betis og Fulham eller Argentinas to landskampe mod henholdsvis  Panama og Curaçao.

Udover Garnacho er både Anthony Martial og Marcel Sabitzer i følge Manchester Uniteds hjemmeside tvivlsomme til returopgøret Mod Real Betis.

1 kommentar
  1. Kæft hvor er det ærgerligt, der må snart være nået der går vores vej, den skadesliste samt karantæne vi har lige nu, ser sgu ikke for godt ud PT. Vi må håbe snart at der er en spiller eller 2 der melder sig klar, Sabitzer må meget gerne snart være klar..

    Men det positive i det er, at ETH vil være tvunget til at spare et par spillere eller 3, hvilket jeg ser som utrolig vigtigt, for det vigtigste i denne sæson er udentvivl top 4, alt andet vil være en ekstra bonus, så ETH ind med B-truppen Torsdag spar så mange spillere som overhovedet muligt, vi fører 4-1 så det burde være muligt at spare stamspillere i den kamp, som jeg har sagt det før, bredden på vores er simpelthen for smal, men lad os da bare se Pellestri og Zidan Igbal i startopstillingen, da jeg synes det er spillere som har set spændende ud, når de får chancen..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Southampton-spiller udsat for racisme

Næste artikel

Truppen udtaget til returopgør

ANNONCE