United-trio nomineret til Golden Boy

United-trioen Mason Greenwood, James Garner og Angel Gomes er alle nominerede til årets kåring af Golden Boy-prisen, som kårer verdens bedste unge spiller.

Det er nu blevet den tid på året, hvor der skal kåres vinderen af Golden Boy-trofæet. Her er kommet en 100 personer lang liste af spillere, heriblandt Manchester Uniteds Mason Greenwood, James Garner og Angel Gomes.

Prisen gives til den bedste fodboldspiller på under 21 år, hvor tidligere vindere har bestået af Kylian Mbappe og Matthijs de Ligt, mens Atletico Madrids João Félix er den forsvarende vinder. I år er spillere som Erling Håland, Jadon Sancho, Alphonso Davies og Ansu Fati anset som de største favoritter. Senere bliver feltet af nominerede skåret ned til 20 mand, derefter ned til fem, hvorefter vinderen kåres. 

Manchester United er den klub, der har haft flest spillere, som har vundet kåringen. Heriblandt har Wayne Rooney, Anderson, Paul Pogba og senest Anthony Martial vundet kåringen som verdens bedste unge spiller.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

OGS: Nogle gange passer sofaen ikke til stuen

Næste artikel

The Athletic: Forvent ikke, at Pogba starter mod Spurs

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share