United vandt 2-0 i første kamp under pre-season

Manchester United leverede en fin præstation, i en kamp hvor flere nye og unge spillere fik spilletid.

Årets første pre-season-kamp blev skudt i gang med masser fyrværkeri inden kampen. Ved kampens start lod det også til, at træner Ole Gunnar Solskjær havde tændt lunten til et offensivt brag. United startede nemlig træningskampen med et gevaldigt offensivt pres, hvor Perth Glory nærmest ikke fik et ben til jorden de første 10 minutter. Første skud kom da også hurtigt ved Andreas Pereira, som ikke fik ordentlig kraft bag skuddet. De ”Power-play-lignende” tilstande fortsatte den første halve time, hvor United lagde mange kræfter i at vinde bolden hurtigt tilbage igen.

Den første reelle trussel mod Perths’ mål kom efter et flot udført frispark af Ashley Young efter 19 minutter. 25 meter udefra kunne anføreren se sit forsøg gå lige forbi sammenføjningen. Faktisk spillede Ashley Young en rigtig flot kamp, og han og nyindkøbet Daniel James var blandt kampens bedste. James var særlig dygtig i sit aggressive genpres, og tilbød sig nærmest hele tiden.

Selvom United sad tungt på kampen, skal der også lyde rosende ord til Perth, der med en defensiv indstilling stod flot i forsvaret. Hjemmebaneholdet havde dog utrolig svært ved at holde på bolden, og det var et sjældent syn, at de have bolden på Uniteds banehalvdel.

Ved anden halvlegs start havde Solskjær skiftet hele første halvlegs hold ud. Særligt værd at bemærke var at Mason Greenwood, Aaron Wan-Bissaka, Angel Gomes og Paul Pogba alle var at finde på banen i anden halvleg.

Forud for anden halvlegs lod det til at sprinklerne havde fået frit spil i pausen, spillerne gled hvert fald rundt de første minutter, før de vænnede sig til underlaget. Efter de fik tilvænnet sig den glatte bane, fortsatte de røde djævle deres pres. Mason Greenwood var den spiller, som startede bedst ude fra sin position på højre fløj. Efter han nærmest gled, fik han lavet en lækker tunnet, hvor efter han sparkede bolden i sidenettet. Den kun 17-årige Greenwood viste flere lovende takter, og han var et spændende bekendtskab i kampen.

 Det føromtalte brag kom efter 59 minutters spil. Bolden faldt ned for fødderne af Marcus Rashford, som resolut sparkede bolden i nettet. Flot instinktiv afslutning af englænderen! Målet ændrede dog ikke udgangspunkter, og udebaneholdet fortsatte med at presse på.

Vi skal dog frem til det 84 minut, før at United fik puttet bolden i målet igen. Luke Shaw havde netop forladt banen, med hvad der lignede en mindre skade, og hans erstatning skulle få en fornem start. James Garner fik bolden nogle meter ude for feltet, og han sparkede bolden hårdt og fladt ind bag Perth-keeperen. Det var vel og mærket hans første berøring på bolden for den 18-årige spiller. Få minutter senere var den anden teenager på banen, Greenwood, også tæt på at komme på tavlen. Stolpen stod desværre i vejen for en scoring.

Dermed vandt Manchester United deres første kamp under deres Pre-Season. Næste opgave hedder Leeds United d. 17. Juli.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Forrige artikel

Startopstilling mod Perth Glory: James og Chong med fra start

Næste artikel

Spillerkarakter: James og Pogba blandt de bedste mod Perth

ANNONCE